Taalcursussen

Als je snel wilt leren van een nieuwe taal of bied uw taalcursussen voor medewerkers, GLOBAL LINGUA SERVICES heeft wat je nodig hebt.


Door onze individuele cursus aanbod, groep, intensieve of online, kunt u snel een taal te leren. Afhankelijk van uw vrije tijd, zijn we van plan flexibele schema’s met betrekking tot uw beschikbaarheid.

Intensief:

Of het nu gaat om uw kennis op te frissen of snel en intensief leren van een nieuwe taal, taalkundigen leraren plannen met u een programma en schema’s, afhankelijk van uw vrije tijd. Als u wilt snel een taal te leren, onze intensieve cursussen programma is wat je nodig hebt, je waardering voor het feit van het hebben van vaste tijden voor je lessen.

individuele cursussen:

Als u op zoek bent naar bijles aan uw kennis te vergroten, uw vaardigheden of enkelvoudige rente taalkundigen leraren te verbeteren individuele cursussen u waar en wanneer u maar wilt. Onze lessen worden op maat gemaakt en aangepast aan alle niveaus.
Zowel in de grammatica die vervoeging, spelling of ander materiaal, onze docenten bepalen met u uw werkelijke behoeften, om een oplossing te bieden door het definiëren van een vooraf bepaald programma en realistische doelen.
Prijzen van GLS individuele, kunt u uw spreekvaardigheid te verbeteren (mondelinge) en schriftelijke (schrijven, structureren, spelling …)

Online cursussen

vanaf elke computer met een internetverbinding.

ZE HEBBEN VERTROUWEN IN ONS
CONTACT

Global Lingua Services S.A.R.L.

500, Avenue Louise

1000 - Bruxelles - Belgique

VAT : LU30116982

E-mail: info@lingua-service.eu